2021-07-29

Nu finns Petgood helfoder även för valpar!

Nu finns PETGOOD helfoder även för valpar!

Petgoods hundmat är fullpackad med näring från naturliga och noggrant utvalda ingredienser och högkvalitativt protein från insekter. Näringsrikt och klimatsmart. Nu kan även din valp äta hälsosamt och hållbart redan från start!

Hundmaten från PETGOOD är rik på protein från insekter; en högkvalitativ proteinkälla, rik på aminosyror med hög smältbarhet. Vad det egentligen betyder är att maten täcker din hunds behov av essentiella aminosyror och att din hund enkelt kan tillgodogöra sig alla värdefulla proteiner.

Insekter är en ny proteinkälla för många hundar, vilket gör att den kan vara fördelaktig för hundar med allergier eller känslig mage. Detta beror på att hunden inte exponerats för proteinkällan tidigare, vilket minskar risken för en allergisk reaktion. Det i kombination med att PETGOODs hundmat är fri från gluten gör den extra snäll mot magen.

Förutom insektsprotein inkluderar maten näringsrika grönsaker med viktiga funktioner. Några av dessa är majs, havre, ärtor och potatis. PETGOOD tar fram recepten för sin hundmat tillsammans med veterinärer och näringsexperter för att säkerställa en näringsrik och balanserad kost, anpassad för både valpar och vuxna hundar.

Bara bra saker – inget annat.

Surfa in på www.petgood.com för att läsa mer om deras insektsbaserade foder för valpar

Kontakta oss