2020-11-22

FUNCiFUR – insektsbaserat helfoder för hundar

FUNCiFUR – insektsbaserat helfoder för hundar

Att din hund får i sig rätt näring genom sin dagliga kost är en viktig del för att din livskamrat ska må bra, vara glad, samt vara mottaglig för träning och fostran.

Förutom hundar som ligger mig varmt och hjärtan är vår planet, och hur vi tar till vara på jordens resurser, något jag brinner för. När jag fick höra att husdjur står för 25 % av den globala köttkonsumtionen, slog det mig att att min livskamrat och bästa vän var en riktig klimatbov. Chockande, men sant!

Därför är jag stolt över att stötta FUNCiFUR – ett svenskt företag som driver frågan rörande våra fyrbenta vänners klimatpåverkan och utvecklat ett hållbart hundfoder baserat på insekter. Insekter är en hög-kvalitativ proteinkälla som samtidigt bidrar till avsevärt mindre resurser i jämförelse med kött, gris och kyckling, som många hundfoder på marknaden idag innehåller. Att kunna ge min hund all den näring hon behöver och samtidigt inte belasta planeten känns för mig som ett givet val.

Besök gärna www.FUNCiFUR.com för att läsa mer om deras spannmålsfria, hypoallergiska insektsfoder.

Insekten är en svart soldatfluga.

Kontakta oss